Uw dierbaren in goede handen

Veiligheid gewaarborgd

Onze Campers zijn elk jaar weer nieuw. Zij worden door het  team in eigen huis gecheckt en voor u klaargemaakt. Dus geen gebruikte Campers van particuliere verhuurders aangeboden op een internet platform waar geen controle is op veiligheid en betrouwbaarheid. En dus ook geen klapbanden door goed uitziende maar helaas uitgedroogde banden,  probleem met de motorkoeling in onze bergen, airco’s die niet werken, koelkasten die de warmte hier niet kunnen bijbenen, enz,enz.

camper op zijn kant

State off the Art

Uw vakantie is dik verdient. Toch? Dan wilt u graag genieten van het de luxe en gemak. Daarom hebben wij de nieuwste modellen met de laatste techniek. Airco ook in leefruimte, InfoTainmentSysteem, Vaste Navigatie, Luxe uitstraling, Ruime Slimme indeling, Garage, Panorama dak, Luxe verlichting, USB everywhere, Volledige koelkast, Douche en Toilet gescheiden. Tevens kunnen wij u alle belangrijke en gemakzaken die u maar zou willen bezorgen. Helemaal aangepast aan uw gezinssituatie en wensen. Uw vakantie. Dik verdient!

Mooiste Route-Beste Tips

Met onze jaren lange ervaring van de Camperverhuur aan uitsluitend Nederlanders hier in Italie, hebben wij natuurlijk een schat aan ervaring opgedaan en kennen Italie als geen ander. Dat delen wij graag met onze huurders. Het maakt ons uniek.
Dus Routes, Waar moet je wel en juist niet wezen. Hoe reageer je als problemen tegen komt. Wij zijn via WhatApp voor onze huurders tijdens hun reis altijd bereikbaar. Wel zo Relaxt, toch?

Uw onvergetelijke Camperreis

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.