Van Rimini helemaal tot het uiterste puntje van Italië

Een indruk van plaatsen die u kunt gaan beleven.

Dit is slechts een deel van de Foto’s door ons zelf genomen tijdens onze inspectie van deze reis. Voor foto info raak aan of zet uw muis er op. Deze route is volledig inter-active in Google My Maps gezet waar deze route kunt volgen in Google Maps Navigatie, in detail foto’s en bijzonderheden alternative routes, de kortste wandelingen van de camperplaats naar het centrum (kijk bv. bij Otranto) kunt bekijken. U kunt onderaan de pagina een DEMO hiervan aanvragen.

De informatie die nu volgt is voor iedereen beschikbaar. De echte Route informatie is exclusief voor onze huurders. Zij krijgen een password en toegang tot alle info en de Interactive Route in Google My Maps. Tevens kunnen zij dan zien waar de foto’s van deze Route zijn genomen want die gegevens verschijnen zodra u de foto aanraakt of er op klikt.

Kijkt u mobiel? Houd hem dan horizontaal.

Dit uitzicht ook ervaren?
 Huur een Camper bij ons in Italie en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes. Camperverhuur door Nederlanders voor Nederlanders.

OV=OVernachtingsplaats

Heenreis
OV1
-Sirolo
OV2-Abbadia di Fiastra
OV3-Lago Campotosto
OV4-Santo Stefano di S.
OV5 Opi
OV6-Manfredonia
OV7-Alberobello

Terugreis
OV8
-Galipoli
OV9-Otranto
OV10-Matera
OV11-Salerno
OV12 (en 5)-Opi
OV13-Terni
OV14-Rimini

De Jachthaven van Galipoli

Gallipoli

Het Reisschema

Oorspronkelijk bedoelt voor Campergroepsreizen dus de datums kunt u negeren en even in gedachten houden als u het leest. Het is DE manier om
 geheel zelfstandig het best uit uw vakantie te halen.
De overnachten zijn op ANWB of ASCI Campings, of indien die er niet zijn op goede Campings en (1 of 2 maal) op bewaakte overnachtingsplaatsen met goede douche en toilet voorzieningen. Wij hebben deze allemaal eind 2019 persoonlijk bezocht en gecontroleerd en in orde hebben bevonden.
De reis in 26 dagen maar is naar wens in te korten door later in te stappen, stuken over te slaan, of eerder af te haken. Er is altijd wel een snellere of snelweg in de buurt waarmee je in een paar uurtjes bent waar je dagen over Campert. 

Het Reisschema

Ik wil graag de DemoRoute in GoogleMaps

Demo van de eerste drie dagen. Interactief en erg handig.

DE Demo-Route is echt geweldig om mee te werken. Alle info, routes, en plaatjes direct op uw Telefoon of Tablet. We hebben er iets moois van gemaakt

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.