De T-Loft 529. 1 van de 60 Campers tot onze beschikking

Hierboven even een idee van 1 van onze vele Campers. Omdat dit er zoveel zijn geven wij u graag een advies welke Camper het beste bij uw verwachting en situatie past. Daarom stellen wij een paar vragen in het offerte-aanvraag-formulier. U kunt wel vast kijken wat voor indeling u het fijnst lijkt. Als u op tijd bent kunnen wij die voor u reserveren. Al onze Campers zijn compleet met :

  1. Luifel
  2. Airco in de Cabine en in de leefruimte. Lekker even aan zetten voor het slapen gaan en u rust echt uit.
  3. Navigatie in het Dashboard.
  4. Cruisecontrol
  5. Sound en InfoTainmentSystem.
  6. Achteruitrij-Camera
  7. Garage waar u die grote koffers makkelijk kwijt kunt.
  8. Zonnepanelen, zodat u nooit met een lege accu komt te staan en vrij kunt gaan staan waar u wilt
  9. Panorama dak, geeft u een prachtig uitzicht op uw omgeving.
  10. Compleet inventaris (zie de lijst in het Menu Camper). 

Als u op tijd boekt kunt u nog kiezen welke bed-indeling u wilt en of u een kortere of een wat ruimere Camper wilt. De Campers zijn van het type Semi-Integraal, dus zonder Alkoof. Natuurlijk hebben wij ook grotere zes en zevenpersoons Campers met Alkoof.
Wij hebben ook vier nieuwe Bus Campers. Niet allemaal met Zonnepanelen. Dus wilt u nog kunnen kiezen dan is het zeker handig om er snel bij te zijn

Kies 1 van de volgende indelingen

Dwarsbed

Geschikt voor gezinnen met grotere kinderen. De indeling met een Dwars bed achterin komt het meest voor. Douche en Toilet ineen. Het geeft de meeste leefruimte in de Camper en beperkt zijn lengte.

Bootbed

Meest gehuurd door stellen. Het Boot-bed komt het meest luxe over. Het bed is wel wat korter. Het geeft het meeste gevoel van ruimte. Twee aparte opstapjes en kleding kasten. Douche en Toilet zijn gescheiden.

Tweelingbed

Meest geschikt als er drie personen naast elkaar willen slapen. Het Tweeling bed wordt vaak gekozen. Door het kussen er tussen te plaatsen wordt het een een King-Size bed. Douche en Toilet zijn gescheiden. De Camper is ook net even wat langer.

ALKOOF 290G- 5 persoons

Twee persoonsbed achter

ALKOOF 290G - 5 persoons. Een extra groot (Letto Matrimoniale: 210 x 190 cm.) achterbed waar de drie kids in kunnen. De ouders kunnen dan in de Alkoof voor wat extra privacy en rust. Er hoeft dus niets omgebouwd te worden.

ALKOOF 297G - 6 persoons

Stapelbed achterin

ALKOOF 297G - 6 persoons. Een stapel bed achterin waar de twee kids in kunnen. De derde kan dan in twee persoons het bed welke omgebouwd moet worden. De ouders kunnen dan in de Alkoof voor wat extra privacy en rust.

BusCampers

Foto's van onze BusCamper ( nog niet zo populair in Italie dus slechts 1 exemplaar )

Het is niet overzichtelijk om al onze, plus minus, 60 Campers hier neer te zetten. Bovendien wijzigt de voorraad regelmatig omdat onze Campers  elk jaar verkocht worden en vervangen worden door splinternieuwe. Wanneer u boekt laten wij u wel precies zien welk model wij voor u gereserveerd hebben. Indien deze Camper verkocht wordt (vaak in de winter voor dat het seizoen begint) dan wordt deze alleen vervangen door een het nieuwste model en zal dus alleen maar beter zijn dan de vorige.

Eigen Camper of Caravan
Heeft u al een Camper of Caravan, dan kunt u het volgende doen: Uw Camper verkopen. Dat doen er steeds meer.  U heeft genoeg van de verre ritten vanuit Nederland naar de warme landen, verkoopt uw Camper of Caravan en huurt er zorgeloos een bij ons. Dat deden velen voor u ook. Uw Camper staat over het algemeen toch 80% van het jaar stil.

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.