Natuurlijk wilt u graag weten hoe u bij uw Camper komt, ook voor ons is het belangrijk om te weten waar u aankomt. Wij brengen uw Camper namelijk naar u toe. Snapt u? Kies hieronder dus voor een route zodat wij dit in onze offerte mee kunnen nemen. Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt door alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en de praktijk te laten bepalen welke route het beste bij u past.

Voor meer uitleg: Klik op een vraag hieronder.

Vanuit Nederland bereikt u ons het beste via de route Basel, de Gotthardtunnel-Zwitserland en dan over Milaan, Bologna, Rimini. Daar neemt u de Camper in ontvangst. En krijgt u alle instructies van ons persoonlijk. Ook zorgen wij dat uw auto gedurende de tijd dat u huurt op een veilige plek staat. Dit betekend een goed afgesloten Video bewaakte stalling waar overdag mensen zijn en in de nacht de beheerder vlakbij woont. Relaxt toch.

Maandag of Vrijdag zijn de dagen waarop Ryanair vliegt. Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche. Wij hebben (vanaf 2008) tot nog toe alleen maar positieve ervaringen met Ryanair. En dat is wel zo prettig. En Ryanair heeft zijn vliegtijden veranderd en daar passen wij ons gewoon op aan. U heeft twee vertrek keuzes:
MAANDAG – Voor degenen die niet op Vrijdag kunnen vertrekken en maximaal willen besparen op hun vliegkosten. De Vliegtijden zijn:
Heenreis,  Vertrek Weeze(NRN): 19:05, duur: 1u50m, Aankomst: Ancona(AOI):20:55
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 21:20, duur: 1u55m, Aankomst: Weeze(NRN): 23:15

De Camper wordt altijd door ons persoonlijk afgeleverd op het vliegveld zodat wij u goed en relaxt op weg kunnen helpen. Dus, rustige uitleg, eventueel route advies en ander handige zaken die u een fijne start geven. Dat maakt ons verschil!

Misschien zult u denken, is die RyanAir vlucht van Maandag komen wij  niet te laat aan.  Wat ons betreft niet. 
Vrijwel iedereen sturen wij naar een van de Campings in Sirolo. Dit omdat Sirolo een fantastisch mooi kustplaatsje is waar u direct alles heeft. Er zijn een aantal Campings en we bellen meestal vanuit de Camper voor u om een plekje te regelen. Veel Campings kun je niet van te voren reserveren. Dus bellen wij even voor u, zodat u een plekje heeft en de volgende ochtend direct al een duik in zee kunt nemen. Voor degenen die niet perse op een Camping hoeven te staan die nacht, weten wij ook nog een Camperstaanplaats op vijf minuten rijden van het vliegveld. Kortom wij zijn er voor u. Bij ons krijgt u veel meer dan alleen een Camper.

VRIJDAG – Voor degenen die wel op Vrijdag kunnen vertrekken en graag wat eerder aan willen komen en vroeger weer thuis willen zijn. Op Vrijdag vliegt Ryanair een stuk vroeger de Vliegtijden zijn:
Heenreis,  Vertrek Weeze(NRN): 12:40, duur: 1u50m, Aankomst: Ancona(AOI):14:30
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 14:55, duur: 1u55m, Aankomst: Weeze(NRN): 16:50

Voor meer info kijk hier op de RYANAIR site.

Maandag en Woensdag zijn de dagen waarop Ryanair via deze route vliegt. Op Vrijdag kan ook maar u zult een dan ongeveer twee uur op het vliegveld moeten wachten tot uw Camper er is.
MAANDAG –
Heenreis,  Vertrek Charleroi (CRL): 13:10, duur: 1u55m, Aankomst: Ancona(AOI):15:05
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 15:30, duur: 2u, Aankomst: Charleroi (CRL): 17:30

Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met Lufthansa. Dit op diverse dagen. Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen (23kg ipv. 15kg, wel altijd even checken!). Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Munchen en de vlucht duurt langer vanwege de wachttijd in Munchen. Dus als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op de site van Lufthansa.
Hier de tijden voor de MAANDAG heen en terug vlucht maar ze vliegen ook op andere dagen:
Heenreis,  Vertrek Amsterdam (AMS): 11:00, duur: 4u30m, Aankomst: Ancona(AOI):15:30
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 09:55 duur: 5u20m, Aankomst: Weeze(NRN): 15:15

Naar Bologna vliegt u vanuit Eindhoven met Ryanair op Zaterdag.

HEENREIS– Vlucht FR 787

Vertrek:12:30 Eindhoven Airport (EIN)
Reistijd: 1 u 40 m
Aankomst:14:10 Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna (BLQ)

TERUGREIS– Vlucht FR 788

Vertrek:10:15 Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna (BLQ)
Reistijd: 1 u 40 m
Aankomst:12:05 Eindhoven Airport (EIN)

Deze route ook op Dinsdag en Donderdag en met Transavia op Maandag.

U kunt eventueel ook met Transavia vertrekken op Maandag en terug gaan met Ryanair. Het makkelijkste en goedkoopste zoeken doet u echt met Google-Flights  Deze route heeft als voordeel  dat u vanuit Nederland vertrekt en een goedkoop is. Bologna is voor ons een stuk verder dan Ancona en dus vragen wij een 100,- voor de extra service, brandstof, en tolwe

Dit uitzicht ook ervaren?
 Huur een Camper bij ons in Italie en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes. Camperverhuur door Nederlanders voor Nederlanders.

En vindt u de bovenstaande routes niet uw ding klik dan hier en zeg wat u wilt zien. Wij kennen nog meer mogelijkheden.

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.