Natuurlijk wilt u graag weten hoe u bij uw Camper komt, ook voor ons is het belangrijk om te weten waar u aankomt. Wij brengen uw Camper namelijk naar u toe. Snapt u? Kies hieronder dus voor een route zodat wij dit in onze offerte mee kunnen nemen. Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt door alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en de praktijk te laten bepalen welke route het beste bij u past.
Op zaterdagen: Wij kunnen alleen een Camper leveren indien u met de auto komt. 

Voor meer uitleg: Klik op een vraag hieronder.

Komt u met de auto dan bij voorkeur niet op Zaterdag. Indien toch zaterdag dan alleen buiten het hoogseizoen.
Vanuit Nederland bereikt u ons het beste via de route Basel, de Gotthardtunnel-Zwitserland en dan over Milaan, Bologna, Rimini. Daar neemt u de Camper in ontvangst. En krijgt u alle instructies van ons persoonlijk. Ook zorgen wij dat uw auto gedurende de tijd dat u huurt op een veilige plek staat. Dit betekend een goed afgesloten Video bewaakte stalling waar overdag mensen zijn en in de nacht de beheerder vlakbij woont. Relaxt toch.

Maandag of Vrijdag zijn de dagen waarop Ryanair vliegt. Het vliegveld Ancona (Falconara) is de meest gebruikte toegang tot Le Marche. Wij hebben (vanaf 2008) tot nog toe alleen maar positieve ervaringen met Ryanair. En dat is wel zo prettig.
De Camper wordt altijd door ons persoonlijk afgeleverd op het vliegveld zodat wij u goed en relaxt op weg kunnen helpen. Dus, rustige uitleg, eventueel route advies en andere handige zaken die u een fijne start geven. Wij nemen daar gewoon even de tijd voor. Dat maakt ons verschil! 

 U heeft twee vertrek keuzes Vrijdag of Maandag. Op vrijdag staat uw Camper direct klaar als u uit het vliegtuig stapt. Op Maandag zijn wij er tussen 10 en 11.
VRIJDAG – Dit heeft onze sterke voorkeur omdat de vliegtijden voor de reizigers lekker relaxt zijn en voor ons mooi aansluiten bij het ophalen van de Campers in Rimini en het brengen naar het vliegveld. Vliegtijden zijn:

Heenreis,  Vertrek Weeze(NRN): 13:00, duur: 1u50m, Aankomst: Ancona(AOI):14:50
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 15:50, duur: 1u55m, Aankomst: Weeze(NRN): 17:05

MAANDAG
 – Voor degenen die echt niet op Vrijdag kunnen vertrekken. U kunt natuurlijk ook Vrijdag heen en Maandag terug vliegen. Dan heeft u er nog een lekkker weekendje bij! De Vliegtijden zijn:

Heenreis,  Vertrek Weeze(NRN): 06:45, duur: 1u50m, Aankomst: Ancona(AOI): 08:35
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 09:00, duur: 1u50m, Aankomst: Weeze(NRN): 10:50

OK, u komt lekker vroeg aan en u moet op tijd in Weeze zijn. U kunt natuurlijk in Weeze een overnachting pakken. In ieder geval begint uw welverdiende vakantie al een paar uur nadat u uit Nederland vertrekt. En u zit ook al meteen een beetje centraal in Italie. 
Veel huurders gaan wij naar een van de Campings in Sirolo. Dit omdat Sirolo een fantastisch mooi kustplaatsje is waar u direct alles heeft.
Voor meer info kijk direct op de RYANAIR site. Wij kijken altijd bij google vluchten

Maandag en Woensdag zijn de dagen waarop Ryanair via deze route vliegt. Op Vrijdag kan ook maar u zult dan ongeveer twee uur op het vliegveld moeten wachten tot uw Camper er is.
MAANDAG
Heenreis,  Vertrek Charleroi (CRL): 14:00, duur: 1u55m, Aankomst: Ancona(AOI):15:10
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 16:50, duur: 2u, Aankomst: Charleroi (CRL): 18:05

WOENSDAG
Heenreis,  Vertrek Charleroi (CRL): 13:20, duur: 1u55m, Aankomst: Ancona(AOI):15:10
Terugreis, Vertrek Ancona(AOI): 15:35, duur: 2u, Aankomst: Charleroi (CRL): 17:25

Naar Ancona vliegt u onder meer vanuit Amsterdam met Lufthansa. Dit op diverse dagen. Deze route heeft als voordeel ten opzichte van Ryanair dat u vanuit Nederland vertrekt en dat u wat meer bagage kunt meenemen (23kg ipv. 15kg, wel altijd even checken!). Hij is wel wat duurder u moet overstappen in Munchen en de vlucht duurt langer vanwege de wachttijd in Munchen. Dus als u liever vanuit Amsterdam vertrekt kijk dan snel op de site van Lufthansa of bij Google-flights

Zoals hierboven beschreven:
Kiest u er voor om te vliegen op Bologna dan kan dit alleen op zaterdag buiten de maanden Julie en Augustus. Dus NIET in Julie of Augustus. Dit in verband met de enorme files tussen -Rimini en Bologna. Deze route hebben wij enige tijd aangeboden omdat er weinig passende mogelijkheden via Ancona over waren. Dit is nu veranderd. De aankomst en vertrektijden zijn nu stukken beter op de route Amsterdam/Ancona of Weeze/Ancona.
Indien u toch voor de route Amsterdam/Bologna kiest kunnen wij uw Camper helaas niet op het vliegveld afleveren. U zult de Shuttle of de trein (Augustus alleen met de trein in verband met enorme File tussen Bologna en Riminimoeten nemen naar Rimini-Station waar wij u dan ophalen en naar uw Camper brengen. Goed te doen, maar een stuk minder luxe en relaxt dan de andere routes
Om de Shuttle te reserveren klikt u hieronder op de link.

Shuttle-Bologna Airport
>Rimini Station

Zoals gezegd de trein gaat ook prima. De route via Bologna gaat ook op Dinsdag en Donderdag en met Transavia op Maandag.

TIP: U kunt eventueel ook met Transavia vertrekken op Maandag en terug gaan met Ryanair. Het makkelijkste en goedkoopste zoeken doet u  met deze link:
Google-Vluchten
Als u vertrekt via Ancona kunnen wij natuurlijk wel u Camper bij het Airport van u terug nemen. 

Dit uitzicht ook ervaren?
 Huur een Camper bij ons in Italie en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes. Camperverhuur door Nederlanders voor Nederlanders.

En vindt u de bovenstaande routes niet uw ding klik dan hier en zeg wat u wilt zien. Wij kennen nog meer mogelijkheden.

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.