Camper4rent Meer Vakantie! Meer Zekerheid! Meer Avontuur! Meer Italie! Meer Luxe!

Dit uitzicht ook ervaren?
Deze foto is door ons genomen vanuit een van onze Campers. Huur een Camper bij ons en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes.

Al onze Campers zijn nieuw. Dus ook Airco in leefruimte, navigatie, enz.

familie met huur camper in Italie spring in meertje

Iedereen Vrij en Blij

Wij van Camper4Rent, verhuren al sinds 2006 in NL en vanaf 2008 vanuit de Marche (De Marken) Midden Italie, Campers uitsluitend aan Nederlanders.

Bij ons huur je een compleet uitgeruste nieuwe Camper, DIRECT in Italie. Geheel naar de wensen van jullie gezin.
Jullie vliegen goedkoop op Zaterdag met Ryanair vanaf Eindhoven in een uur en 50 minuten naar Bologna waar wij al met jullie Camper voor jullie klaar staan. Dus s’morgens weg en net na de lunch (hier heet dat Pranzo) zitten jullie in jullie mooie nieuwe Camper en even later met een bakkie koffie voor de Camper te genieten van het mooie plekje welke wij jullie kunnen wijzen. Hoe leuk is dat!?
Dezelfde route op Dinsdag of Donderdag kan ook.

Als jullie niet aan de Maandag vast zitten is de route Weeze/Ancona op Vrijdag heen en terug met Ryanair de fijnste en goedkoopste oplossing

Voor het komen met eigen auto of andere vlucht mogelijkheden kijk gewoon later nog even naar deze pagina: Hoe komt u bij uw Camper.

Bologna en het twee uur verderop gelegen Ancona liggen mooi centraal zodat jullie van hieruit heel Italie (Venetie, Florence, Perugia, Siena, Rome, Puglia, Gargano, Amalfi kust, you name it!) kunnen bereiken

Om echt lekker bij te komen is het ons advies en ervaring om ons naar een mooie route te vragen die gelijk vanaf jullie startpunt begint.  Wij zijn in al die jaren in alle streken geweest en kennen de mooiste routes, de fijnste stranden, stille plekjes aan Meertjes en de mooiste familie Campings. Bij onze persoonlijke aflevering nemen wij altijd een kaart mee en kunt u ons hier naar een Route en Tips vragen. Geen haastige aflevering maar een relaxte start.

En hebben jullie lekker lang vakantie en willen graag Zuid-Italie ontdekken? Helemaal tot het uiterste puntje de Titanic-Move doen?

Tatinic Move-San-Maria-di-Leuca-Uiterste-puntje-van-Italie

Wij hebben exclusief voor onze huurders een fantastische Interactive Route in Google My Maps samengesteld. Door onszelf beleeft en getest. Waar vind je dat? Jullie gaan plekken ontdekken die nog haast niemand kent. Geweldig, toch!

Voor gezinnen raden wij de ruime Semi/Integrale aan. Een Luxe Camper zonder Alkoof met een elektrisch Hefbed. Bij de aanvraag kijken wij natuurlijk ook nog even welke Camper het beste bij jullie gezin situatie past. De ouders slapen meestal in een het luxe bed boven de garage waar je zo in stapt. De kids slapen in het Hefbed dat je laat zakken als iedereen naar bed gaat. Andersom kan ook. Net wie er het laatste gaat slapen. Het meest gewaardeerd is het type welke de ouders extra privacy verschaft doordat er een deur tussen de twee ruimten zit en de douche en toilet gescheiden zijn.
Vrijheid Blijheid, voor het hele gezin.
Meestal kijken wij of deze nog beschikbaar is. Er zijn veel verschillende typen, dus wees op tijd. Vraag hier dus wel even naar!   
Door het slimme elektrisch bedienbaar Hefbed heeft deze Camper behoorlijk meer leefruimte zonder dat hij daardoor langer wordt en is dus net even wat handelbaarder als de traditionele indeling. Overdag zit het Hefbed tegen het plafond en merkt niemand er iets van.  De ruime garage maakt het mogelijk om alles wat jullie nodig  hebben makkelijk en snel op te kunnen bergen. Zo zitten de koffers ook niet in de weg. En, natuurlijk kunnen er ook fietsen in de garage. Want….

Bij ons kun je alles wat je niet mee wilt of kunt meeslepen gewoon bij ons huren. Allerlei soorten onmisbare en of gemakzaken zoals fietsen, Stoelen, tafels, nog luxere stoelen, tot stevige strand parasols en Barbecues, kaarten, gidsen, noem maar op.

En wat ook prettig is: Al onze Campers hebben zonnepanelen. Dan hoef je niet perse op een Camping te gaan staan, als je stroom nodig hebt. Als je een beetje oplet dan vind je hier in Italie altijd wel een mooi, veilig plekje met een fantastisch uitzicht. Doen wij zelf ook heel vaak. Je eerste bakje koffie op het strand. Onverslaanbaar! Een helemaal GRATIS. Hoe leuk is dat?! VRAAG ons er gewoon even naar. En natuurlijk zijn er veel ANWB en ACSI Campings te vinden waar jullie kids het naar hun zin hebben en de ouders dus ook eens lekker bij kunnen komen.

Eindelijk lekker in dat boek weg duiken en van tijd tot tijd verkoeling zoeken in de Zee of het Zwembad

Wij zijn Nederlanders, dus alles gaat lekker in het Nederlands. Dat betekent: Een uitgebreide uitleg en (route)advies, huurovereenkomst, voorwaarden, Whats-App contact voor alles tijdens de reis, enz. allemaal in je eigen taal. Gewoon lekker duidelijk. En Natuurlijk, wij zijn gedurende jullie hele vakantie beschikbaar met raad en daad. Mocht er dus wat zijn, wij spreken natuurlijk goed Italiaans (Italianen spreken geen Engels) zijn altijd bereikbaar en helpen jullie met onze jarenlange ervaringen met Camperverhuur in dit prachtige land, Italie. Voor onze huurders onderweg zijn wij altijd direct bereikbaar. Soms gebeurt er wat en wil je direct hulp en wel in jouw eigen taal graag.

Wel zo Rustgevend, toch? Het maakt ons Uniek.

Dus: Waarom in Italie huren?

Als je het vliegtuig neemt kunt je met een directe vlucht naar Ancona of Bologna vliegen en daar direct jouw Camper in ontvangst nemen. Dus: S’ochtends vertrek je en dezelfde middag zit jij al aan een Meertje in de zon voor jouw Camper. Dat scheelt nog eens een hoop vakantie dagen!

Wij zullen het maar eerlijk zeggen. Jakkeren op de snelweg is echt niet zo leuk. Je ziet niet veel en het is alleen maar kilometers maken in jullie kostbare tijd. Voor de kids is het zeker niet aantrekkelijk. Al die kilometers.

Reken maar uit, de afstand Utrecht>Ancona (het vliegveld waar wij de meeste Campers afleveren) is 1500 kilometer. Op de snelweg gebruikt een Camper 1 op 7 a 8 (een Camper verbruikt op de snelweg altijd veel meer door zijn omvang). Dat wordt dan: 1500×2=3000:7=428 liter. Stel u betaalt €1.30 tot €1.50 of vaak zelfs meer, dan bent je gauw een € 600,- tot € 700,- kwijt. Daar komt dan Vignetten en de dure tolwegen in Italie bij. Een vlucht voor vier personen bij Ryanair kost zelfs in het hoogseizoen vaak minder. Ongeveer €110,- tot €150,- p.p. 

Vrije kilometers? Hoe zit dat? Reken maar uit, Utrecht>Ancona is 1500 kilometer maar je moet natuurlijk ook weer terug.  Dat is dan 2×1500=3000 kilometer. Veel Camper verhuurders in Nederland geven 1000 tot 1500 kilometer vrij per week . Dat betekent dat als je in Ancona aangekomen bent al geen geen vrije kilometers meer hebt. Dan ga je dus voor elke kilometer betalen. 0,20 of 0,25 per kilometer. Dat is niet echt Relax, toch? Bij ons krijgt u 100km. per dag vrij zodat  de meeste huurders geen cent bij hoeven te betalen. Je kunt ook voor 250 km. per dag kiezen.

Wij verhuren al jaren aan stellen en gezinnen. Daarom weten wij dat de beschikbare ruimte in de koffers die u mee kunt nemen beslist voldoende is. De praktijk is dat 1 koffer voor de ouders en 1 koffer per twee kids voldoende is. Een ieder kan in zijn handtas zijn persoonlijke spulletjes meenemen. Wij horen nog al eens dat er toch weer te veel is meegenomen. Dit is natuurlijk het land van de zon. Je hebt maar weinig kleding nodig. Alle andere zaken kun je gewoon bij ons krijgen. Heerlijk toch. Vrijheid, Blijheid, geen Stress. Voor het hele gezin.

CONCLUSIE: Door te vliegen en bij ons een Camper te huren, kunnen jullie maar liefst 4 vakantie dagen meer genieten van zon, zee en de bergen en jouw Camper. Dat is nog eens………

Vrijheid Blijheid

voor het hele gezin

REVIEWS

Michiel & Kristal MullinkAmersfoort
Read More
Prettige ontvangst en camper uitleg. Alles is prima gegaan lekker rustig aan gedaan en gereden. Top. Bedankt.
Ank & Ed Paantjes Roosendaal
Read More
Na zo'n 20 jaar met de caravan door Europa te zijn getrokken leek dit ons een mooie optie om het camperen uit te proberen. Maar we weten het, we gaan voor de camper!
Nico & Eveline DudinkZwaagdijk
Read More
We vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Wilfred en Dorien Kuipers Megchelen
Read More
Na een warm welkom door Fulco &Jacqueline zijn we vertrokken. Door de afwisseling van landschappen, campings, mensen, wijn eten was het een hele fijne vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Jacqueline en Fulco zijn gastvrije mensen een aanrader voor veel mensen. Bedankt.
Previous
Next
Hans Diepstraten & Ricolette HermkensEindhoven
Read More
We hebben een heerlijke vakantie gehad, de zee gezien, in de bergen gewandeld en mooie stadjes bezocht. Fulco & Jacqueline bedankt voor de mooie ervaring.
Ad & CorrieSoest
Read More
We hebben genoten. Dank aan Fulco & Jacqueline
Fons & Marieke Hendriksen Gendringen
Read More
Prachtige route door de bergen, heerlijke stranddagen. Helemaal voldaan. Fulco &Jacqueline bedankt voor deze fantastische weken.
Dick & Diana KrugerAmsterdam
Read More
Na een warm welkom met uitgebreide uitleg over de camper en Italiaanse gewoonten zijn we op weg gegaan. We hebben heerlijk genoten op plaatsen waar we anders nooit waren geweest. Fulco &Jacqueline dank voor de goede zorg en het geven van een mooie vakantie in dit prachtige land. Lieve groeten Dick en Diana.
Previous
Next
Bart van Ham & Mirella van Minderhout Utrecht
Read More
We hebben genoten van onze rondreis door Midden en -Zuid Italië. We hebben ons heerlijk vrij gevoeld. Vanavond bij jullie ons laatste vakantie wijntje ( wat zijn die toch lekker hier) nog even genieten en dan naar huis. Dank jullie wel voor de hartelijkheid en het meedenken.
Harry & Lieke van der WielenUden
Read More
Ook wij hebben jullie als gezellige mensen ervaren. Het vuurtje met een goed glas wijn was een mooie afsluiting. Dank hiervoor. Echt een aanrader!!
Ineke Posthuma & Kees de WaalUtrecht
Read More
Erg lekker & gezellig gegeten. Prachtige wandelingen gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.
Ben & Louise HeemsteedeAlmelo
Read More
Na zo'n 23 jaar rond te reizen met vouwwagen en Caravan door Noord en Midden Italië werd het tijd om verder te kijken. De camper was hiervoor een heel geschikt middel. De 3000 km Nederland, Ancona visa versa werden heel comfortabel met het vliegtuig afgelegd en daarom bleef er genoeg energie over om de nodige kilometers af te leggen in Zuid-Italië. We zijn Fulco & Jacqueline dankbaar dat ons de mogelijkheid werd geboden Zuid-Italië op deze manier te bezoeken.
Previous
Next

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.