Camper4rent Meer Vakantie! Meer Zekerheid! Meer Avontuur! Meer Italie! Meer Luxe!

Dit uitzicht ook ervaren?
Deze foto is door ons genomen vanuit een van onze Campers. Huur een Camper bij ons en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes.

Al onze Campers zijn nieuw. Dus ook Airco in leefruimte, navigatie, enz.

Jong gezin op het strand

Nog even niet naar school

Wij van Camper4Rent, verhuren al sinds 2006 in NL en vanaf 2008 vanuit de Marche (De Marken), Midden Italie, Campers uitsluitend aan Nederlanders.

Bij ons huur je een nieuwe Camper DIRECT in Italie. Geheel uitgerust naar de wensen van jullie gezin.
Jullie vliegen goedkoop op Dinsdag of Donderdag met Ryanair vanaf Eindhoven binnen twee uur naar Bologna waar wij al met jullie Camper voor jullie klaar staan.
Zit je aan de Maandag vast dan kunnen jullie ook op Maandag heen met Transavia vertrekken en dan op Maandag of Vrijdag terug gaan met Ryanair. Wat later aan te komen is geen probleem. De kleintjes leg je toch direct als je het vliegtuig uit stapt in de Camper te slapen want die staat al op de parkeerplaats op jullie te wachten.
In dat geval, dus als jullie op Maandag willen komen dan kunnen jullie ook een comfortabele en snelle Ryanair vlucht boeken natuurlijk.
Wij staan voor jullie klaar en bellen, als jullie dat op prijs stellen, ook wel even naar de Camping en reserveren vast een plaatsje. Dat werkt nog steeds erg goed.

Als jullie niet aan de Maandag vast zitten is de route Weeze/Ancona op Vrijdag heen en terug met Ryanair de fijnste en goedkoopste oplossing.  
Voor het komen met eigen auto of andere vlucht mogelijkheden kijk gewoon later nog even de pagina: Hoe komt u bij uw Camper.

Bologna en het twee uur verderop gelegen Ancona liggen mooi centraal zodat jullie van hieruit heel Italie (Venetie, Florence, Perugia, Siena, Rome, Puglia, Gargano, Amalfi kust, you name it!) kunnen bereiken.
Om echt lekker bij te komen is het ons advies en ervaring om ons naar een mooie route te vragen die gelijk vanaf jullie startpunt begint.  Wij zijn al in al in alle streken  geweest en kennen de mooiste routes, de fijnste stranden, stille plekjes aan Meertjes en de mooiste Campings. Bij onze persoonlijke aflevering nemen wij altijd een kaart mee en kunt u ons hier naar vragen. Geen haastige aflevering maar een relaxte start. Het is immers jullie verdiende vakantie.

En hebben jullie lekker lang vakantie en wil je graag Zuid-Italie ontdekken? Helemaal tot het uiterste puntje de Titanic-Move doen? Wij hebben exclusief voor onze huurders een fantastische Interactive Route in Google My Maps samengesteld. Door onszelf uitgezocht, beleeft en getest. Waar vind je dat? Je gaat plekken ontdekken die nog haast niemand kent. Awesome, toch!

Tatinic Move-San-Maria-di-Leuca-Uiterste-puntje-van-Italie

 Jonge gezinnen met kleine kinderen raden wij de Compacte of Normale Semi/Integrale aan. Een Luxe Compacte Camper zonder Alkoof met een elektrisch Hefbed. Je slaapt in een luxe bed boven de garage waar je zo in stapt. De kleintjes leg je eerst lekker in dat bed en als jullie gaan slapen laat je het automatische Hefbed zakken en leg je ze daar in. Zo doen de meesten het. 

De compacte semi-integraal is super wendbaar. Vrijheid Blijheid dus gaan waar je wilt. Door het slimme Hefbed heeft hij een behoorlijk meer leefruimte en is daardoor net even wat prettiger als een Camper met een Alkoof. Hij wordt dan ook het meest gehuurd door jonge stellen met kinderen. De garage maakt het mogelijk om alles wat je nodig hebt makkelijk en snel op te kunnen bergen. Natuurlijk kunnen daar ook fietsen in. Want…..

Bij ons kun je alles wat je niet mee wilt of kunt meeslepen gewoon bij ons huren. Allerlei soorten onmisbare en of gemakzaken zoals (auto/fiets/eet)zitjes, fietsen, Stoelen, Nog Luxere stoelen, tot stevige strand parasols, Barbecues, kaarten, gidsen, noem maar op.

En weet je wat: Al onze Campers hebben zonnepanelen. Dan hoef je niet perse iedere dag op een Camping te gaan staan. Als je een beetje oplet dan vind je hier in Italie altijd wel een mooi, veilig plekje met een fantastisch uitzicht. Doen wij zelf ook heel vaak. Je eerste bakje koffie op het strand. Onverslaanbaar! En je staat helemaal GRATIS. Ook niet onbelangrijk voor een jong gezin, toch? Hoe leuk is dat?! VRAAG ons er gewoon even naar.

Wij zijn Nederlanders, dus alles gaat lekker in het Nederlands. Dat betekent: Een uitgebreide uitleg en (route)advies, huurovereenkomst, voorwaarden, WhatApp contact vooral tijdens de reis, enz. Wij zijn gedurende uw hele vakantie beschikbaar met raad en daad. Mocht er dus wat zijn, wij spreken natuurlijk goed Italiaans (Italianen spreken geen Engels) zijn altijd bereikbaar en helpen jou met onze jarenlange ervaringen met Camperverhuur in dit prachtige land, Italie. Voor onze huurders onderweg zijn wij dus altijd direct bereikbaar. Gewoon via Whats/App. Soms gebeurt er wat en wil je direct hulp en wel in jouw eigen taal graag.

Wel zo Rustgevend, toch? Het maakt ons Uniek..

Dus: Waarom in Italie huren?

Als je het vliegtuig neemt kunt je met een directe vlucht naar Ancona of Bologna vliegen en daar direct jouw Camper in ontvangst nemen. Dus: S’ochtends vertrek je en dezelfde middag zit jij al aan een Meertje in de zon voor jouw Camper. Dat scheelt nog eens een hoop vakantie dagen!

Wij zullen het maar eerlijk zeggen. Jakkeren op de snelweg is echt niet zo leuk. Je ziet niet veel en het is alleen maar kilometers maken in jouw kostbare tijd.

Reken maar uit, de afstand Utrecht>Ancona (het vliegveld waar wij de meeste Campers afleveren) is 1500 kilometer. Op de snelweg gebruikt een Camper 1 op 7 a 8 (een Camper verbruikt op de snelweg altijd veel meer door zijn omvang). Dat wordt dan: 1500×2=3000:7=428 liter. Stel u betaalt €1.30 tot €1.50 of vaak zelfs meer, dan bent je gauw een € 600,- tot € 700,- kwijt. Daar komt dan Vignetten en de dure tolwegen in Italie bij. Een vlucht voor vierpersonen bij Ryanair kost zelfs in het hoogseizoen vaak minder. Ongeveer €110,- tot €150,- p.p. 

Vrije kilometers? Hoe zit dat? Reken maar uit, Utrecht>Ancona is 1500 kilometer maar je moet natuurlijk ook weer terug.  Dat is dan 2×1500=3000 kilometer. Veel Camper verhuurders in Nederland geven 1000 tot 1500 kilometer vrij per week . Dat betekent dat als je in Ancona aangekomen bent al geen geen vrije kilometers meer hebt. Dan ga je dus voor elke kilometer betalen. 0,20 of 0,25 per kilometer. Dat is niet echt Relax, toch? Bij ons krijgt u 100km. per dag vrij zodat  de meeste huurders geen cent bij hoeven te betalen. Je kunt ook voor 250 km. per dag kiezen.

Wij verhuren al jaren aan stellen en gezinnen. Daarom weten wij dat de beschikbare ruimte in de koffers die u mee kunt nemen beslist voldoende is. De praktijk is dat 1 koffer voor de ouders en 1 koffer per twee kids voldoende is. Een ieder kan in zijn handtas zijn persoonlijke spulletjes meenemen. Wij horen nog al eens dat er toch weer te veel is meegenomen. Dit is natuurlijk het land van de zon. Je hebt maar weinig kleding nodig. Alle andere zaken kun je gewoon bij ons krijgen. Heerlijk toch. Vrijheid, Blijheid, geen Stress.

CONCLUSIE: Jij kunt maar liefst 4 vakantie dagen meer genieten van zon, zee en de bergen en jouw Camper. Dat is nog eens………

Vrijheid Blijheid

REVIEWS

Michiel & Kristal MullinkAmersfoort
Read More
Prettige ontvangst en camper uitleg. Alles is prima gegaan lekker rustig aan gedaan en gereden. Top. Bedankt.
Ank & Ed Paantjes Roosendaal
Read More
Na zo'n 20 jaar met de caravan door Europa te zijn getrokken leek dit ons een mooie optie om het camperen uit te proberen. Maar we weten het, we gaan voor de camper!
Nico & Eveline DudinkZwaagdijk
Read More
We vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Wilfred en Dorien Kuipers Megchelen
Read More
Na een warm welkom door Fulco &Jacqueline zijn we vertrokken. Door de afwisseling van landschappen, campings, mensen, wijn eten was het een hele fijne vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Jacqueline en Fulco zijn gastvrije mensen een aanrader voor veel mensen. Bedankt.
Previous
Next
Hans Diepstraten & Ricolette HermkensEindhoven
Read More
We hebben een heerlijke vakantie gehad, de zee gezien, in de bergen gewandeld en mooie stadjes bezocht. Fulco & Jacqueline bedankt voor de mooie ervaring.
Ad & CorrieSoest
Read More
We hebben genoten. Dank aan Fulco & Jacqueline
Fons & Marieke Hendriksen Gendringen
Read More
Prachtige route door de bergen, heerlijke stranddagen. Helemaal voldaan. Fulco &Jacqueline bedankt voor deze fantastische weken.
Dick & Diana KrugerAmsterdam
Read More
Na een warm welkom met uitgebreide uitleg over de camper en Italiaanse gewoonten zijn we op weg gegaan. We hebben heerlijk genoten op plaatsen waar we anders nooit waren geweest. Fulco &Jacqueline dank voor de goede zorg en het geven van een mooie vakantie in dit prachtige land. Lieve groeten Dick en Diana.
Previous
Next
Bart van Ham & Mirella van Minderhout Utrecht
Read More
We hebben genoten van onze rondreis door Midden en -Zuid Italië. We hebben ons heerlijk vrij gevoeld. Vanavond bij jullie ons laatste vakantie wijntje ( wat zijn die toch lekker hier) nog even genieten en dan naar huis. Dank jullie wel voor de hartelijkheid en het meedenken.
Harry & Lieke van der WielenUden
Read More
Ook wij hebben jullie als gezellige mensen ervaren. Het vuurtje met een goed glas wijn was een mooie afsluiting. Dank hiervoor. Echt een aanrader!!
Ineke Posthuma & Kees de WaalUtrecht
Read More
Erg lekker & gezellig gegeten. Prachtige wandelingen gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.
Ben & Louise HeemsteedeAlmelo
Read More
Na zo'n 23 jaar rond te reizen met vouwwagen en Caravan door Noord en Midden Italië werd het tijd om verder te kijken. De camper was hiervoor een heel geschikt middel. De 3000 km Nederland, Ancona visa versa werden heel comfortabel met het vliegtuig afgelegd en daarom bleef er genoeg energie over om de nodige kilometers af te leggen in Zuid-Italië. We zijn Fulco & Jacqueline dankbaar dat ons de mogelijkheid werd geboden Zuid-Italië op deze manier te bezoeken.
Previous
Next

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.