Camper4rent Meer Vakantie! Meer Zekerheid! Meer Avontuur! Meer Italie! Meer Luxe!

Dit uitzicht ook ervaren?
Deze foto is door ons genomen vanuit een van onze Campers. Huur een Camper bij ons en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes.

Al onze Campers zijn nieuw. Dus ook Airco in leefruimte, navigatie, enz.

Jong Vrijheid Blijheid stel kijkt naar uitzicht berg

Vrijheid Blijheid

Bij Camper4Rent, sinds 2008 gevestigd in De Marche, Midden Italie, huur je, jouw compleet uitgeruste en nieuwe Camper DIRECT in Italie. Je vliegt met Ryanair vanaf Eindhoven naar Bologna of Dusseldorf-Weeze naar Ancona of vanaf Amsterdam met Lufthansa direct naar Ancona in De Marken. Wij staan daar met jullie Camper dan voor jullie klaar. Jouw Camperavontuur begint dus al een paar uur nadat jij vertrokken bent. Hoe leuk is dat?

Bologna
of Ancona ligt mooi centraal zodat je van hieruit heel Italie (
Rome, Florence,Venetie, Perugia, Puglia, De Gargano, You Name It!) kunt bereiken. Voor het komen met eigen auto of andere vlucht mogelijkheden kijk gewoon later nog even naar deze pagina: Hoe komt u bij uw Camper.

Wij hebben precies jouw type Camper, compleet met alles wat jij maar nodig hebt, en leveren deze Camper persoonlijk, op het vliegveld af. Maar dat hadden wij al gezegd, of niet?
In ieder jullie geval raden wij de Bus Camper of Compacte Semi/Integrale aan. W
ij hebben maar twee Bus-Campersdus boek die op tijd. Beiden zijn Luxe Campers zonder Alkoof. Dus zo’n bult aan de voorkant zit er niet meer op.  Je slaapt in een luxe bed waar je zo in stapt. Zowel de Bus camper als onze extra compacte 3 persoons Semi-Integraal zijn natuurlijk super wendbaar.  Bedenk dat de Bus Camper geen voorziening heeft voor het meenemen van onze fijne fietsen. De Half-Integraal heeft wel behoorlijk meer leefruimte en is daardoor net even wat prettiger. Kies zelf de Bus of de Compacte Semi-Integraal. Maar vergeet niet wij hebben van de Bus maar twee. Wij zelf zijn helemaal weg van de extra Compacte Half-Integraal. Of kijk anders straks even op de Camperpagina

En weet je wat: Vrijwel al onze Campers hebben zonnepanelen. Dan hoef je niet perse op een Camping te gaan staan. Als je een beetje oplet dan vind je hier in Italie altijd wel een mooi, veilig plekje met een fantastisch uitzicht. Doen wij zelf ook heel vaak. Je eerste bakje koffie op het strand. Onverslaanbaar! En helemaal GRATIS. Hoe leuk is dat?! Zonnepanelen zitten niet op alle Bus Campers. VRAAG ons er gewoon even naar als je meer onafhankelijkheid minder Camping kosten en dus zonnepanelen wilt. 
En wil jij Italie ontdekken helemaal tot aan het aller uiterste punt van Italie? Daar de Titanic-move doen?

Tatinic Move-San-Maria-di-Leuca-Uiterste-puntje-van-Italie

Wij hebben exclusief voor onze huurders een fantastische Interactive Route in Google My Maps samengesteld. Door onszelf beleeft en getest. Waar vind je dat? Je gaat plekken ontdekken die nog haast niemand kent. Awesome, toch!

Wij zijn Nederlanders, dus  alles gaat lekker in het Nederlands. Dat betekent: Compleet met uitgebreide uitleg en (route) advies, huurovereenkomst, voorwaarden, WhatApp contacten, enz. Wij zijn gedurende uw hele vakantie beschikbaar met raad en daad. Mocht er dus wat zijn, wij spreken natuurlijk goed Italiaans (Italianen spreken praktisch geen Engels) zijn altijd bereikbaar (als je onderweg bent via WhatApp.) en helpen jou met onze jarenlange ervaringen met Camper verhuur in dit prachtige land, Italie.

Wel zo Rustgevend, toch? Het maakt ons Uniek.

Dus: Waarom in Italie huren?

Als je het vliegtuig neemt kunt je met een directe vlucht naar Ancona of Bologna vliegen en daar direct jouw Camper in ontvangst nemen. Dus: S’ochtends vertrek je en dezelfde middag zit jij al aan een Meertje in de zon voor jouw Camper. Dat scheelt nog eens een hoop vakantie dagen!

Wij zullen het maar eerlijk zeggen. Jakkeren op de snelweg is echt niet zo leuk. Je ziet niet veel en het is alleen maar kilometers maken in jouw kostbare tijd.

Reken maar uit, de afstand Utrecht>Ancona (het vliegveld waar wij de meeste Campers afleveren) is 1500 kilometer. Op de snelweg gebruikt een Camper 1 op 7 a 8 (een Camper verbruikt op de snelweg altijd veel meer door zijn omvang). Dat wordt dan: 1500×2=3000:7=428 liter. Stel u betaalt €1.30 tot €1.50 of vaak zelfs meer, dan bent je gauw een € 600,- tot € 700,- kwijt. Daar komt dan Vignetten en de dure tolwegen in Italie bij. Een vlucht bij Ryanair kost stukken minder. Tel uit jullie winst! 

Vrije kilometers? Hoe zit dat? Reken maar uit, Utrecht>Ancona is 1500 kilometer maar je moet natuurlijk ook weer terug.  Dat is dan 2×1500=3000 kilometer. Veel Camper verhuurders in Nederland geven 1000 tot 1500 kilometer vrij per week . Dat betekent dat als je in Ancona aangekomen bent al geen geen vrije kilometers meer hebt. Dan ga je dus voor elke kilometer betalen. 0,20 of 0,25 per kilometer. Dat is niet echt Relax, toch? Bij ons krijgt u 100 km. per dag vrij zodat  de meeste huurders geen cent bij hoeven te betalen. Je kunt ook voor 250 km. per dag kiezen.

Wij verhuren al jaren aan stellen en gezinnen. Daarom weten wij dat de beschikbare ruimte in de koffers die je mee kunt nemen beslist voldoende is. De praktijk is dat 1 koffer voor de ouders en 1 koffer per twee kids voldoende is. Een ieder kan in zijn handtas zijn persoonlijke spulletjes meenemen. Wij horen nog al eens dat er toch weer te veel is meegenomen. Dit is natuurlijk het land van de zon. Je hebt maar weinig kleding nodig. Alle andere zaken kun je gewoon bij ons krijgen. Heerlijk toch. Vrijheid, Blijheid, geen Stress.

CONCLUSIE: Jij kunt maar liefst 4 vakantie dagen meer genieten van zon, zee en de bergen en jouw Camper. Dat is nog eens………

Vrijheid Blijheid

REVIEWS

Michiel & Kristal MullinkAmersfoort
Read More
Prettige ontvangst en camper uitleg. Alles is prima gegaan lekker rustig aan gedaan en gereden. Top. Bedankt.
Ank & Ed Paantjes Roosendaal
Read More
Na zo'n 20 jaar met de caravan door Europa te zijn getrokken leek dit ons een mooie optie om het camperen uit te proberen. Maar we weten het, we gaan voor de camper!
Nico & Eveline DudinkZwaagdijk
Read More
We vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Wilfred en Dorien Kuipers Megchelen
Read More
Na een warm welkom door Fulco &Jacqueline zijn we vertrokken. Door de afwisseling van landschappen, campings, mensen, wijn eten was het een hele fijne vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Jacqueline en Fulco zijn gastvrije mensen een aanrader voor veel mensen. Bedankt.
Previous
Next
Hans Diepstraten & Ricolette HermkensEindhoven
Read More
We hebben een heerlijke vakantie gehad, de zee gezien, in de bergen gewandeld en mooie stadjes bezocht. Fulco & Jacqueline bedankt voor de mooie ervaring.
Ad & CorrieSoest
Read More
We hebben genoten. Dank aan Fulco & Jacqueline
Fons & Marieke Hendriksen Gendringen
Read More
Prachtige route door de bergen, heerlijke stranddagen. Helemaal voldaan. Fulco &Jacqueline bedankt voor deze fantastische weken.
Dick & Diana KrugerAmsterdam
Read More
Na een warm welkom met uitgebreide uitleg over de camper en Italiaanse gewoonten zijn we op weg gegaan. We hebben heerlijk genoten op plaatsen waar we anders nooit waren geweest. Fulco &Jacqueline dank voor de goede zorg en het geven van een mooie vakantie in dit prachtige land. Lieve groeten Dick en Diana.
Previous
Next
Bart van Ham & Mirella van Minderhout Utrecht
Read More
We hebben genoten van onze rondreis door Midden en -Zuid Italië. We hebben ons heerlijk vrij gevoeld. Vanavond bij jullie ons laatste vakantie wijntje ( wat zijn die toch lekker hier) nog even genieten en dan naar huis. Dank jullie wel voor de hartelijkheid en het meedenken.
Harry & Lieke van der WielenUden
Read More
Ook wij hebben jullie als gezellige mensen ervaren. Het vuurtje met een goed glas wijn was een mooie afsluiting. Dank hiervoor. Echt een aanrader!!
Ineke Posthuma & Kees de WaalUtrecht
Read More
Erg lekker & gezellig gegeten. Prachtige wandelingen gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.
Ben & Louise HeemsteedeAlmelo
Read More
Na zo'n 23 jaar rond te reizen met vouwwagen en Caravan door Noord en Midden Italië werd het tijd om verder te kijken. De camper was hiervoor een heel geschikt middel. De 3000 km Nederland, Ancona visa versa werden heel comfortabel met het vliegtuig afgelegd en daarom bleef er genoeg energie over om de nodige kilometers af te leggen in Zuid-Italië. We zijn Fulco & Jacqueline dankbaar dat ons de mogelijkheid werd geboden Zuid-Italië op deze manier te bezoeken.
Previous
Next

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.