Camper4rent Meer Vakantie! Meer Zekerheid! Meer Avontuur! Meer Italie! Meer Luxe!

Dit uitzicht ook ervaren?
Deze foto is door ons genomen vanuit een van onze Campers. Huur een Camper bij ons en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes.

Al onze Campers zijn nieuw. Dus ook Airco in leefruimte, navigatie, enz.

50 plus koppel voor een huur camper

Samen genieten

Wij van Camper4Rent, verhuren al sinds 2006 in NL en vanaf 2008 vanuit de Marche (De Marken), Midden Italie, Campers uitsluitend aan Nederlanders.

Bij ons huur je een geheel naar jullie wensen uitgeruste en nieuwe Camper DIRECT in Italie. Hoe kom je bij jullie huurCamper? De meest gekozen Route door 50 plussers is vertrekken vanaf Weeze/Dusseldorf naar Ancona waar wij al met jullie Camper klaar staan.  Deze Ryanair vlucht gaat op Vrijdag heen en terug en is de fijnste en snelste route omdat je op een prettige tijd vertrekt en ook weer terug keert.

Ancona in Midden Italie geeft je tevens de mogelijkheid om zowel Noord, Midden of Zuid Italie makkelijk te bereiken. Het zit direct aan een Super Snelweg vanwaar je alle kanten op kunt.
Als jullie toch aan de Maandag vast zitten dan kunnen jullie ook op Maandag met dezelfde vlucht vliegen maar dan komen jullie wat later aan. Wij staan er in ieder geval en kunnen jullie ook een Camping in de buurt voor de eerste nacht aanbevelen. Als jullie dat prettig vinden bellen wij even dat jullie er aan komen.
Voor het komen met eigen auto of andere vlucht mogelijkheden kijk dan gewoon later nog even de pagina: Hoe komt u bij uw Camper.

 Ancona ligt mooi centraal zodat jullie van hieruit heel Italie (Venetie, Florence, Perugia, Siena, Rome, Puglia, Gargano, Amalfi kust, you name it!) kunnen bereiken. Of….
Wil je nu eindelijk eens naar het zuiden dan kan dat heel goed vanaf Ancona. Wij hebben exclusief voor onze huurders een bijzondere en volledige interactive (Google my Maps) route uitgestippeld naar het uiterste puntje van Italië. Sante Maria di Leuca. Daar kun je dan de Titanic-Move doen.

Tatinic Move-San-Maria-di-Leuca-Uiterste-puntje-van-Italie

Of vertel ons gewoon wat jullie graag willen zien en doen en wij wijzen jullie een mooie route die gelijk vanaf jullie startpunt begint of daar waar jullie dat willen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Hoe relaxt is dat!
Wij nemen daar rustig de tijd voor. Door onze jarenlange ervaring kennen w
ij de mooiste routes, de fijnste stranden en stille plekjes aan Meertjes en mooiste rustige  Campings. Bij onze persoonlijke aflevering nemen wij altijd een kaart mee en kunt u ons hier naar vragen. Geen haastige aflevering maar een relaxte start. Door ons persoonlijk. Belooft!

Onze 50 plus huurders waarderen onze complete Luxe Semi/Integrale met een Kingsize bed aan. Die hebben wij ook met een lage instap aan beide zijden. Dat heet een Boot-bed. Vaak ook nog met de aparte douche en toilet gescheiden. Echt verwennerij dus! Het is een Luxe Camper zonder Alkoof of Bult aan de voorzijde.
 Bij de aanvraag voor de offerte vertellen wij precies welke Camper wij u kunnen aanbieden.  De garage maakt het mogelijk om alles wat je nodig  hebt makkelijk en snel op te kunnen bergen. Zo zitten de koffers ook niet in de weg. Natuurlijk kunnen ook fietsen en veel andere zaken in de ruime garage.

Bij ons kun je alles wat je niet mee wilt of kunt meeslepen gewoon bij ons huren. Allerlei soorten onmisbare en of gemakzaken zoals fietsen, luxe stoelen, tot stevige strand parasols tot Barbecues, kaarten, gidsen, noem maar op.

En wat ook prettig is: Al onze Campers hebben zonnepanelen voor nog meer onafhankelijkheid. 
Dan hoef je niet perse op een Camping te gaan staan, als je stroom nodig hebt. Daar zorgt het zonnepaneel voor. Je kunt zelfs 230 volt gebruiken onderweg. Daarvoor zit er een omvormer in de Camper. Als je een beetje op je omgeving let en naar onze Tips luistert dan vind je hier in Italie altijd wel een mooi, veilig plekje met een fantastisch uitzicht. Doen wij zelf ook heel vaak. Je eerste bakje koffie op het strand. Onverslaanbaar! Hoe leuk is dat?!
VRAAG ons er gewoon even naar. Wij vertellen  jullie waar je op letten moet. 
En natuurlijk zijn er veel vertrouwde ANWB en ACSI Campings te vinden in de Gidsen die wij leveren. Er is hier in Italie zo veel te zien en te beleven. Ook wij ontdekken elke keer weer nieuwe dingen. Dit land gaat nooit vervelen. En natuurlijk, eindelijk lekker in dat boek weg duiken en van tijd tot tijd verkoeling zoeken in de Zee of het Zwembad, dat gaat nooit vervelen.

Wij zijn Nederlanders, dus alles gaat lekker in het Nederlands. Dat betekent: Een uitgebreide uitleg en (route) advies, huurovereenkomst, voorwaarden, WhatApp contact tijdens de reis, enz. allemaal in jullie eigen vertrouwde taal. Gewoon lekker duidelijk. En Natuurlijk, wij zijn gedurende jullie hele vakantie beschikbaar met raad en daad. Mocht er dus wat zijn, en Italiaan die natuurlijk geen Engels spreekt, wij spreken natuurlijk goed Italiaans zijn altijd bereikbaar en helpen jullie met onze jarenlange ervaringen met Camperverhuur in dit prachtige land, Italie.
Via What-App zijn wij altijd direct bereikbaar voor onze huurders die onderweg zijn. Soms gebeurt er wat en wil je direct hulp en wel in jouw eigen taal graag. Wij kennen de klappen van de zweep en weten hoe wij moeten reageren.

Wel zo Rustgevend, toch? Dat maakt ons Uniek.

Dus: Waarom in Italie huren?

Als je het vliegtuig neemt kunt je met een directe vlucht naar Ancona of Bologna vliegen en daar direct jouw Camper in ontvangst nemen. Dus: S’ochtends vertrek je en dezelfde middag zit jij al aan een Meertje in de zon voor jouw Camper. Dat scheelt nog eens een hoop vakantie dagen!

Wij zullen het maar eerlijk zeggen. Jakkeren op de snelweg is echt niet zo leuk. Je ziet niet veel en het is alleen maar kilometers maken in jouw kostbare tijd.

Reken maar uit, de afstand Utrecht>Ancona (het vliegveld waar wij de meeste Campers afleveren) is 1500 kilometer. Op de snelweg gebruikt een Camper 1 op 7 a 8 (een Camper verbruikt op de snelweg altijd veel meer doordat zijn omvang). Dat wordt dan: 1500×2=3000:7=428 liter. Stel u betaalt €1.30 tot €1.50 of vaak zelfs meer, dan bent je gauw een € 600,- tot € 700,- kwijt. Dan kost vliegen heel wat  minder. Vooral in het voor en na seizoen.

Vrije kilometers? Hoe zit dat? Reken maar uit, Utrecht>Ancona is 1500 kilometer maar je moet natuurlijk ook weer terug.  Dat is dan 2×1500=3000 kilometer. Veel Camper verhuurders in Nederland geven 1000 tot 1500 kilometer vrij per week . Dat betekent dat als je in Ancona aangekomen bent al geen geen vrije kilometers meer hebt. Dan ga je dus voor elke kilometer betalen. 0,20 of 0,25 per kilometer. Dat is niet echt Relax, toch? Bij ons krijgt u 100km. per dag vrij zodat  de meeste huurders geen cent bij hoeven te betalen. Je kunt ook voor 250 km. per dag kiezen.

Wij verhuren al jaren aan stellen en gezinnen. Daarom weten wij dat de beschikbare ruimte in de koffers die u mee kunt nemen beslist voldoende is. De praktijk is dat 1 koffer voor de ouders en 1 koffer per twee kids voldoende is. Een ieder kan in zijn handtas zijn persoonlijke spulletjes meenemen. Wij horen nog al eens dat er toch weer te veel is meegenomen. Dit is natuurlijk het land van de zon. Je hebt maar weinig kleding nodig. Alle andere zaken kun je gewoon bij ons krijgen. Heerlijk toch. Vrijheid, Blijheid, geen Stress.

CONCLUSIE: Jij kunt maar liefst 4 vakantie dagen meer genieten van zon, zee en de bergen en jouw Camper. Dat is nog eens………

Vrijheid Blijheid

REVIEWS

Michiel & Kristal MullinkAmersfoort
Read More
Prettige ontvangst en camper uitleg. Alles is prima gegaan lekker rustig aan gedaan en gereden. Top. Bedankt.
Ank & Ed Paantjes Roosendaal
Read More
Na zo'n 20 jaar met de caravan door Europa te zijn getrokken leek dit ons een mooie optie om het camperen uit te proberen. Maar we weten het, we gaan voor de camper!
Nico & Eveline DudinkZwaagdijk
Read More
We vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Wilfred en Dorien Kuipers Megchelen
Read More
Na een warm welkom door Fulco &Jacqueline zijn we vertrokken. Door de afwisseling van landschappen, campings, mensen, wijn eten was het een hele fijne vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Jacqueline en Fulco zijn gastvrije mensen een aanrader voor veel mensen. Bedankt.
Previous
Next
Hans Diepstraten & Ricolette HermkensEindhoven
Read More
We hebben een heerlijke vakantie gehad, de zee gezien, in de bergen gewandeld en mooie stadjes bezocht. Fulco & Jacqueline bedankt voor de mooie ervaring.
Ad & CorrieSoest
Read More
We hebben genoten. Dank aan Fulco & Jacqueline
Fons & Marieke Hendriksen Gendringen
Read More
Prachtige route door de bergen, heerlijke stranddagen. Helemaal voldaan. Fulco &Jacqueline bedankt voor deze fantastische weken.
Dick & Diana KrugerAmsterdam
Read More
Na een warm welkom met uitgebreide uitleg over de camper en Italiaanse gewoonten zijn we op weg gegaan. We hebben heerlijk genoten op plaatsen waar we anders nooit waren geweest. Fulco &Jacqueline dank voor de goede zorg en het geven van een mooie vakantie in dit prachtige land. Lieve groeten Dick en Diana.
Previous
Next
Bart van Ham & Mirella van Minderhout Utrecht
Read More
We hebben genoten van onze rondreis door Midden en -Zuid Italië. We hebben ons heerlijk vrij gevoeld. Vanavond bij jullie ons laatste vakantie wijntje ( wat zijn die toch lekker hier) nog even genieten en dan naar huis. Dank jullie wel voor de hartelijkheid en het meedenken.
Harry & Lieke van der WielenUden
Read More
Ook wij hebben jullie als gezellige mensen ervaren. Het vuurtje met een goed glas wijn was een mooie afsluiting. Dank hiervoor. Echt een aanrader!!
Ineke Posthuma & Kees de WaalUtrecht
Read More
Erg lekker & gezellig gegeten. Prachtige wandelingen gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.
Ben & Louise HeemsteedeAlmelo
Read More
Na zo'n 23 jaar rond te reizen met vouwwagen en Caravan door Noord en Midden Italië werd het tijd om verder te kijken. De camper was hiervoor een heel geschikt middel. De 3000 km Nederland, Ancona visa versa werden heel comfortabel met het vliegtuig afgelegd en daarom bleef er genoeg energie over om de nodige kilometers af te leggen in Zuid-Italië. We zijn Fulco & Jacqueline dankbaar dat ons de mogelijkheid werd geboden Zuid-Italië op deze manier te bezoeken.
Previous
Next

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.