Camper4rent Meer Vakantie! Meer Zekerheid! Meer Avontuur! Meer Italie! Meer Luxe!

Dit uitzicht ook ervaren?
Deze foto is door ons genomen vanuit een van onze Campers. Huur een Camper bij ons en wij vertellen nog veel meer bijzondere plekjes.

Al onze Campers zijn nieuw. Dus ook Airco in leefruimte, navigatie, enz.

50 plus koppel voor een huur camper

Samen genieten

Wij, van Camper4Rent, verhuren al sinds 2006 in NL en vanaf 2008 vanuit de Marche (De Marken), Midden Italie, Campers uitsluitend aan Nederlanders. Bij ons huur je een geheel naar jullie wensen uitgeruste en nieuwe Camper DIRECT in ItalieDe Campers staan in Rimini direct aan de AutoStrada A14 vanwaar je alle kanten op kunt. 

Rimini is een mooi startpunt om van daaruit Venetie, Florence, Perugia, Siena, Assisi, Rome, Puglia, Gargano, Amalfi kust, of you name it! te  kunnen bereiken. Rimini geeft je tevens de mogelijkheid om zowel Noord, Midden of Zuid Italie makkelijk te bereiken. Wij hebben voor onze huurders een zeer uitgebreide Google My Maps Interactive Route samengesteld, helemaal tot het Uiterste puntje van Italië en weer helemaal terug naar Rimini. Die kunt u dan rijden en de route terug pakken als uw weer richting Rimini moet. Veel van onze huurders doen een gedeelte van die Route naar gelang hun beschikbare tijd.
Wil direct naar Zuid Italie pak je gewoon eerst de eerste dag de  Autostrada en er af waar als je in jouw gebied bent.
Voor het komen met eigen auto en vlucht mogelijkheden kijk dan gewoon later nog even de pagina: Hoe komt u bij uw Camper.

Hier exclusief voor onze huurders, de bijzondere en volledige interactive (Google my Maps) route uitgestippeld naar het uiterste puntje van Italië. Sante Maria di Leuca. Daar kun je dan, net als Jacqueline, de Titanic-Move doen.

Tatinic Move-San-Maria-di-Leuca-Uiterste-puntje-van-Italie

Of, vertel ons gewoon wat jullie graag willen zien en doen en wij wijzen jullie een mooie route die gelijk vanaf jullie startpunt begint of daar waar jullie dat willen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Hoe relaxt is dat!
Wij nemen daar rustig de tijd voor. Door onze jarenlange ervaring kennen w
ij de mooiste routes, de fijnste stranden en stille plekjes aan Meertjes en mooiste rustige  Campings. We leggen gewoon even via WhatsApp contact en spreken het rustig even door. 

Onze 50 plus huurders waarderen onze complete Luxe Semi/Integrale met een Kingsize bed aan. Die hebben wij ook met een lage instap aan beide zijden. Dat heet een Boot-bed. Vaak ook nog met de aparte douche en toilet gescheiden. Echt verwennerij dus! Het is een Luxe Camper zonder Alkoof of Bult aan de voorzijde.
 Bij de aanvraag voor de offerte vertellen wij precies welke Camper wij u kunnen aanbieden.  De garage maakt het mogelijk om alles wat je nodig  hebt makkelijk en snel op te kunnen bergen. Zo zitten de koffers ook niet in de weg. Natuurlijk kunnen ook fietsen en veel andere zaken in de ruime garage.

Bij ons kun je alles wat je niet mee wilt of kunt meeslepen gewoon bij ons huren. Allerlei soorten onmisbare en of gemakzaken zoals fietsen, luxe stoelen, tot stevige strand parasols tot Barbecues, kaarten, gidsen, noem maar op.

En wat ook prettig is: Al onze Campers hebben zonnepanelen voor nog meer onafhankelijkheid. 
Dan hoef je niet perse op een Camping te gaan staan, als je stroom nodig hebt. Daar zorgt het zonnepaneel voor. Je kunt zelfs 230 volt gebruiken onderweg. Daarvoor zit er een omvormer in de Camper. Als je een beetje op je omgeving let en naar onze Tips luistert dan vind je hier in Italie altijd wel een mooi, veilig plekje met een fantastisch uitzicht. Doen wij zelf ook heel vaak. Je eerste bakje koffie op het strand. Onverslaanbaar! Hoe leuk is dat?!
VRAAG ons er gewoon even naar. Wij vertellen  jullie waar je op letten moet. 
En natuurlijk zijn er veel vertrouwde ANWB en ACSI Campings te vinden in de Gidsen die wij leveren. Er is hier in Italie zo veel te zien en te beleven. Ook wij ontdekken elke keer weer nieuwe dingen. Dit land gaat nooit vervelen. En natuurlijk, eindelijk lekker in dat boek weg duiken en van tijd tot tijd verkoeling zoeken in de Zee of het Zwembad, dat gaat nooit vervelen.

Wij zijn Nederlanders, dus alles gaat lekker in het Nederlands. Dat betekent: (Route) advies, huurovereenkomst, voorwaarden, WhatApp contact tijdens de reis, enz. allemaal in jullie eigen vertrouwde taal. Gewoon lekker duidelijk. En Natuurlijk, wij zijn gedurende jullie hele vakantie beschikbaar met raad en daad. Mocht er dus wat zijn wij spreken natuurlijk goed Italiaans zijn altijd bereikbaar en helpen jullie met onze jarenlange ervaringen met Camperverhuur in dit prachtige land, Italie.
Bereikbaar? Hoe dan? Simpel, via What-App, Video, Vocaal of Tekst, zijn wij altijd direct bereikbaar voor onze huurders die onderweg zijn. Soms gebeurt er wat en wil je direct hulp en wel in jouw eigen taal graag. Wij kennen de klappen van de zweep (Cultuur) en weten hoe wij moeten reageren. Wel zo Rustgevend, toch? Dat maakt ons Uniek.  

Dus: Waarom in Italie huren?

Als je het vliegtuig neemt kunt je met een directe vlucht naar Bologna vliegen. Dus: S’ochtends vertrek je en dezelfde middag zit jij al aan een Meertje in de zon voor jouw Camper. Dat scheelt nog eens een hoop vakantie dagen!

Wij zullen het maar eerlijk zeggen. Jakkeren op de snelweg is echt niet zo leuk, helemaal niet al er ook nog kinderen aan boort zijn. En op de snelweg rijdt je door dus gaat de Camper ook altijd meer verbruiken dan als je lekker kachelt hier in de streek.  Je ziet niet veel en het is alleen maar kilometers maken in jouw kostbare vakantie tijd.

Reken maar uit, de afstand Utrecht>Rimini is 1400 kilometer. Op de snelweg gebruikt een Camper altijd veel meer doordat zijn omvang. Zo dan bent je gauw een honderden euro’s meer kwijt. Dan kost vliegen of rijden met je eigen auto, heel wat minder.

Vrije kilometers? Hoe zit dat? Reken maar uit, Utrecht>Rimini is 1400 kilometer maar je moet natuurlijk ook weer terug.  Dat is dan 2×1400=2800 kilometer. Veel Camper verhuurders in Nederland geven 1000 tot 1500 kilometer vrij per week . Dat betekent dat als je in Rimini aangekomen bent al geen geen vrije kilometers meer hebt. Dan ga je dus voor elke kilometer € 0,35 kilometer betalen. . Dat is niet echt Relax, toch? Bij ons krijgt u 100km. per dag vrij zodat  de meeste huurders geen cent bij hoeven te betalen. U kunt ook voor 250 km. per dag kiezen. Wij denken dat dit bij rustig kachelen niet nodig is. Rimini>Rome is maar 360 kilometer, ten slotte.

Als u gaat vliegen. Wij verhuren al jaren aan stellen en gezinnen. Daarom weten wij dat de beschikbare ruimte in de koffers die u mee kunt nemen beslist voldoende is. De praktijk is dat 1 koffer voor de ouders en 1 koffer per twee kids voldoende is. Een ieder kan in zijn handtas zijn persoonlijke spulletjes meenemen. Wij horen nog al eens dat er toch weer te veel is meegenomen. Dit is natuurlijk het land van de zon. Je hebt maar weinig kleding nodig. Alle andere zaken kun je gewoon bij ons krijgen. Heerlijk toch. Vrijheid, Blijheid, geen Stress.

CONCLUSIE: Jij kunt maar liefst 4 vakantie dagen meer genieten van zon, zee en de bergen en jouw Camper. Dat is nog eens………

Vrijheid Blijheid

REVIEWS

Michiel & Kristal MullinkAmersfoort
Read More
Prettige ontvangst en camper uitleg. Alles is prima gegaan lekker rustig aan gedaan en gereden. Top. Bedankt.
Ank & Ed Paantjes Roosendaal
Read More
Na zo'n 20 jaar met de caravan door Europa te zijn getrokken leek dit ons een mooie optie om het camperen uit te proberen. Maar we weten het, we gaan voor de camper!
Nico & Eveline DudinkZwaagdijk
Read More
We vonden het helemaal geweldig. Bedankt voor deze geweldige ervaring!
Wilfred en Dorien Kuipers Megchelen
Read More
Na een warm welkom door Fulco &Jacqueline zijn we vertrokken. Door de afwisseling van landschappen, campings, mensen, wijn eten was het een hele fijne vakantie zeker voor herhaling vatbaar. Jacqueline en Fulco zijn gastvrije mensen een aanrader voor veel mensen. Bedankt.
Previous
Next
Hans Diepstraten & Ricolette HermkensEindhoven
Read More
We hebben een heerlijke vakantie gehad, de zee gezien, in de bergen gewandeld en mooie stadjes bezocht. Fulco & Jacqueline bedankt voor de mooie ervaring.
Ad & CorrieSoest
Read More
We hebben genoten. Dank aan Fulco & Jacqueline
Fons & Marieke Hendriksen Gendringen
Read More
Prachtige route door de bergen, heerlijke stranddagen. Helemaal voldaan. Fulco &Jacqueline bedankt voor deze fantastische weken.
Dick & Diana KrugerAmsterdam
Read More
Na een warm welkom met uitgebreide uitleg over de camper en Italiaanse gewoonten zijn we op weg gegaan. We hebben heerlijk genoten op plaatsen waar we anders nooit waren geweest. Fulco &Jacqueline dank voor de goede zorg en het geven van een mooie vakantie in dit prachtige land. Lieve groeten Dick en Diana.
Previous
Next
Bart van Ham & Mirella van Minderhout Utrecht
Read More
We hebben genoten van onze rondreis door Midden en -Zuid Italië. We hebben ons heerlijk vrij gevoeld. Vanavond bij jullie ons laatste vakantie wijntje ( wat zijn die toch lekker hier) nog even genieten en dan naar huis. Dank jullie wel voor de hartelijkheid en het meedenken.
Harry & Lieke van der WielenUden
Read More
Ook wij hebben jullie als gezellige mensen ervaren. Het vuurtje met een goed glas wijn was een mooie afsluiting. Dank hiervoor. Echt een aanrader!!
Ineke Posthuma & Kees de WaalUtrecht
Read More
Erg lekker & gezellig gegeten. Prachtige wandelingen gemaakt. Heerlijke vakantie gehad.
Ben & Louise HeemsteedeAlmelo
Read More
Na zo'n 23 jaar rond te reizen met vouwwagen en Caravan door Noord en Midden Italië werd het tijd om verder te kijken. De camper was hiervoor een heel geschikt middel. De 3000 km Nederland, Ancona visa versa werden heel comfortabel met het vliegtuig afgelegd en daarom bleef er genoeg energie over om de nodige kilometers af te leggen in Zuid-Italië. We zijn Fulco & Jacqueline dankbaar dat ons de mogelijkheid werd geboden Zuid-Italië op deze manier te bezoeken.
Previous
Next

Hoe nu verder?

Je kunt nog heel veel andere info vinden in het MENU hieronder of aan de bovenkant van de pagina. Of je zegt: Beng! Kom op met die offerte. KLik dan snel hieronder en vraag jouw offerte aan.