Welkom op onze site. Wij verhuren een Chalet en vanaf 2017 ook Luxe Appartement. Onze luxe Chalet is iets speciaals.

Zelfs nu nog zitten wij steeds op het terras van het Chaletje als er even geen gasten zijn. Toen ons huis gerestaureerd werd, hebben wij in dit Chaletje een heerlijke tijd gehad. Zelfs nu wij ook nog een ander fijn terras hebben, kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen. Als het even kan zitten wij hier. Waarom dan? Wel, als je hier zit dan word je echt weer even helemaal ZEN. Na een tijdje hoor je steeds meer dingen die je helemaal rustig maken. Een met de natuur en langzaam met jezelf.
Alleen al het gewoon onnozel en tijdloos kijken naar dat oude boertje op de volgende berg die slechts beschermd, door een vergane strohoed vol met gaten, zittend op zijn met zacht piepende wielen rijdende rupsvoertuigje, bezig is met zijn akkertje, tja dat is al heerlijk en onbetaalbaar. Het is het startpunt voor een weldadige overdenking of Meditatie zo je wilt. Dan word je vanzelf weer wat rustiger in je hoofd en ga je de vele vogels in de bomen rondom langzaam aan, aan hun specifieke geluiden herkennen. Ook zij geven een fijn ritme aan. Af en toe krast Vadertje Fazant je even weer bij de tijd en denk je dat je ook nog beloofd had om een tweede Cappuccino voor jouw partner te maken. Met jouw Cappuccino en Dolce (we hebben een hele lekkere bakker in het dorp) binnen hand bereik pik je al snel weer de jou bekende geluiden op. En nu zie je ook voor het eerst een mini kolibrietje die zijn maaltje komt halen bij de Lavandelhaag aan de rand van het terras. Je hebt geluk want die zie je hier niet elke dag. Maar als die er is kun je hem goed zien want hij gaat van Bloemetje naar Bloemetje.
Je blik dwaalt af naar het fantastische uitzicht, je ziet de dorpjes Franca Villa, nog wat verder Monte Granara met daar achter als je goed kijkt zelfs Monte Urano. Zo in de verte kijkende zie je ook die roof vogel weer die je vaker hier hebt gezien. Nu pas valt je op dat hij rondjes vliegt zelfs tot vlak bij jou Chaletje. Hij vliegt op de Termiek, de warme stijgende lucht en zo komt hij langzaam en heel sereen door de natuur in hogere sferen. Net als jij….en je voelt je een bevoorrecht mens. Dit zou je wel elke dag willen. Gelukkig heb jij dit Chaletje op tijd geboekt en heb je nog lekker meer dan een week te gaan. Heerlijk dat je hier gewoon urenlang helemaal niemand ziet of hoort. Geen drukke weg in de buurt.  Je trek het scherm gewoon helemaal achter je dicht en bent even helemaal alleen met de natuur en het fantastische uitzicht. De eigenaren, die hier niet ver vandaan wonen, zie je en spreek je alleen maar als je wat nodig hebt. Verder zie je of hoor je ze niet. Vaak is een apje sturen al voldoende. Zij doen het onderhoud van de Jacuzzi zeker als we er even niet zijn. Fijn geregeld allemaal. Als je een praatje wilt maken loop je gewoon even naar ze toe als je ze buiten ziet. Lekker ontspannen.
In de namiddag, volledig opgeladen en helemaal tot jezelf gekomen, pakken jullie de auto en binnen een half uurtje lig je op het strand aan de Boulevard van de Viale Quattro Novembre in CivitaNovaMarche. Het mooie van twee werelden in een dag. Wat een traktatie deze plek! Hier moet je  gewoon af en toe even terug om de batterij weer helemaal op te laden.

-Een kampvuurtje kunnen maken op uw eigen prive plekje en genieten van een lekker streekwijntje (La Murola bij ons in Mogliano ) en een stukje lekkere, Italiaanse, Salami onder de immense sterrenhemel die wij hier nog steeds helder zien omdat er haast geen licht vervuiling is. Elke keer weer adembenemend.

-Een verkwikkend massagebad nemen in onze SPA/Jacuzzi. Heerlijk! Gewoon niets meer moeten. Het echte leven hier in Le Marche kunnen proeven. 

Voor vragen of meer informatie? Neem contact met ons op.